Apartmani Sevid - A1
Apartman A1 (4+2) nalazi se u prizemlju (zapadni dio kuće) sa ogromnom terasom (40m²), pogled na more, vlastiti roštilj i dovoljno mjesta za ležaljke i izležavanje u hladu, a sa terase imate dobrih 10m do mora. Apartman ima 2 spavaće sobe (bračni kreveti), kupaonica sa tušem i potpuno opremljena kuhinja (štednjak, pećnica, mikrovalna, zamrzivač, perilica … Read More "Apartman A1"
From $0.0 Night
opširnije
Apartman A2 (4+1) nalazi se u visokom prizemlju (istočni dio kuće) sa zasebnim ulazom, terasom 15m² (pola natkrivena), pogled na more. Apartman ima 2 spavaće sobe (bračni kreveti), kupaonica sa tušem i potpuno opremljena kuhinja (štednjak, pećnica, mikrovalna, zamrzivač, perilica posuđa). U kuhinji je kauč na razvlačenje (120×190) i Sat-TV. Sve je klimatizirano, WiFi internet. … Read More "Apartman A2"
From $0.0 Night
opširnije
A3 (4+1) nalazi se na prvom katu (istočni dio kuće, iznad A2). Apartman ima zaseban ulaz, terasa 16m² (pola natkrivena) sa prekrasnim pogledom na more, 2 spavaće sobe (u jednoj bračni krevet a u drugoj 2 kreveta za 1 osobu), kupaonicu sa tušem, potpuno opremljenu kuhinju (štednjak, pećnica, mikrovalna, zamrzivač, perilica posuđa) izdvojenu od dnevne … Read More "Apartman A3"
From $0.0 Night
opširnije